ПОДПИСАТЬСЯ НА РАССЫЛКУ


КЛЮЧЕВЫЕ СОБЫТИЯ
АРХИВ СОБЫТИЙ
Выставки и конференции
Соболезнование от главы государственного агенства Украины
12 ноября 2012

Державне агентство України з управління державними корпоративними правами та майном висловлює глибокі співчуття колективу ПАТ «Азовмаш», рідним та близьким з приводу тяжкої втрати – смерті Савчука Олександра Володимировича.

Савчук Олександр Володимирович присвятив розвитку важкого машинобудування понад 35 років свого життя. Розпочинавши свою трудову діяльність у 1976 році, він пройшов шлях від інженера-конструктора до президента ПАТ «Азовмаш».

Доктор економічних наук, професор, завідувач кафедрою економічної теорії маркетингу і менеджменту Маріупольського державного університету, член вченої ради Приазовського державного технічного університету Савчук Олександр Володимирович став автором багатьох монографій та наукових статей.

Олександр Володимирович умів успішно поєднувати хист справжнього професіонала, мудрого керівника та науковця, зробив вагомий внесок у відродження ПАТ «Азовмаш» - підприємства, що стало всесвітньо відомим українським виробником рухомого складу вантажного залізничного транспорту та важкого машинобудування.

Повний кавалер ордена «За заслуги», Заслужений машинобудівник України, Народний депутат України Савчук О. В. Був відданий своїй справі до останнього подиху. Олександр Володимирович назавжди залишив про себе добру пам`ять у серцях тих, кому довелося з ним працювати.

Світла пам`ять та вічний йому покій.

Д. В. Колєсніков,
Голова Державного агентства України
з управління державними
корпоративними правами та майном